ΣΧΕΤΙΚΑ

Η AlumVision είναι θυγατρική της DESTRAL ΑΒΕΕ,  της πλέον καταξιωμένης εταιρίας στην εμπορία αλουμινίου και σιδήρου εδώ και 25 χρόνια. Ιδρύθηκε από τους αδελφούς Δεδούση το 1990 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ωρωπό Αττικής.

Η AlumVision δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την κατασκευή κουφωμάτων Αλουμινίου και Μεταλλικών κατασκευών

Το κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της ήταν αρχικά το εμπόριο αλουμινίου-σιδήρου και των εξαρτημάτων αυτών. Ως επέκταση των εργασιών της είχε την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας, την κατασκευή κουφωμάτων και πορτών αλουμινίου

Το έτος 2000 και πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η AlumVision εγκαινιάζει το 2o κατάστημα της στην Λιανή Άμμο Χαλκίδος στην Εύβοια, το οποίο μεταφέρεται στη συνέχεια το 2005 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000m² στο Βασιλικό Χαλκίδος

Σήμερα, η AlumVision παρακολουθώντας τις απαιτήσεις των πελατών της και έχοντας τις κατάλληλες υποδομές, έχει ήδη ξεκινήσει ένα 3o νέο κατάστημα στο Χαλκούτσι Ωρωπού, με πλήρη γκάμα σε χρώματα-σιδηρικά, εργαλεία χειρός –μηχανήματα κήπου, μονωτικά και υλικά ξηρής δόμησης, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.α.

Καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη οποιασδήποτε νέας κατασκευής στο χώρο της οικοδομή με τα ποιοτικότερα υλικά κορυφαίων Ελληνικών και ξένων εταιριών όπως οι SAINTGOBAIN – RIGIPS, MAKITA ,DOMUS, SYNTILOR, MAXMΕYER, NOBEL, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, SIKA, UNIMAC, GIESSE, BENJAMIN MOORE.

Έχοντας υπ’ όψη την γρήγορη εξυπηρέτηση και τον σεβασμό προς τον πελάτη η AlumVision αυξάνει τον αριθμό των καλών συνεργασιών, με το βλέμμα πάντα στραμμένο προς το μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ
Download